MMS JAKO METLIČKA

Byla jsem unavená, ospalá, pohyby byly bolestivé, jako kdybych měla chřipku a celkově jsem se cítila vyčerpaně a malátně. Všechno je načasované na pravou chvíli a tak se mi ozval Jasa, kterému jsem se postěžovala s tím svým zdravotním stavem, ve kterém jsem se nacházela. Když jsem od něj prvně slyšela o přípravku MMS, tak jsem k němu neměla ani trošku důvěru. Hned jsem ho zavrhla se slovy, že do toho nejdu. 

komplet

Byly to informace pro mě moc chemické, drastické a představa, že bych se měla léčit něčím, co se přidává do bazénů….brrr. Měla jsem strach, že se tím ,,zázračným“přípravkem otrávím :o). Přednost jsem dávala bylinkám, homeopatii, detoxikací podle Jonáš atd. Jenže jsem už byla naťuklá touhle informací, která mi ležela v hlavě a začala jsem se po dalších pídit. Trvalo to snad nějaký týden a čím dál častěji jsem ve svém povědomí slyšela….. Jdi do toho. Když nezkusíš – nepocítíš, nepoznáš. Tak jsem do toho šla a přes internet jsem si MMS objednala.

Přišel mi balíček a v něm dvě lahvičky s roztokem a knížkou. Nejdřív jsem se pustila do čtení a těšila se na to, jak si začnu kapat tuhle šílenou věc a byla jsem zvědavá, co to se mnou udělá. Četla jsem spoustu diskuzí o MMS. Jedni ji chválili a přihazovali do diskuze svoje zkušenosti a druzí co zavrhovali, sice diskutovali, ale žádnou svou zkušenost nenapsal. Tento přípravek odsoudili, tak jako já, když jsem se o něm doslechla. Dala jsem se do užívání, tak jak jsem se dočetla v knížce a sledovala sama sebe, ja na to moje tělo bude reagovat, abych taky mohla do diskuze svou zkušeností přispět.

Asi po týdnu jsem na sobě začala cítit zlepšení, únava už byla daleko menší, bolesti přecházely, zkrátka jsem se začala cítit fit. Po čtrnácti dnech mi bylo naprosto fajn. Na čem, ale byli viditelné výsledky během pár dní, byli kožní neduhy v podobě lupů ve vlasech, nebo rozškrabaný zobanec od komára, který mizel snad před očima. Když vzpomenu další úspěch, tak odhalené zubní krčky, se začaly zatahovat a psovi jsem s pomocí MMS pomohla během krátké doby, od mokvajícího ekzému.

Informace o MMS naleznete

na webové  stránce v českém jazyce AUTORIZOVANÉ Jimem Humblem zde

 

 a diskuzi na užívání MMS zde

Související články:  RADY PRO KOUPELE S MMS

Vaše komentáře

Reklama