UVÍZLA JSEM V KRUHU

 trpím chronickou únavou již 15let,a momentálně jsem se dostala do finančních potíží. Pyramidu táhneme ze svého, je to jako naše poslání a já jsem mezi kolegy jako s rodinou a tak se i vzájemně bereme.Myslela jsem, že únava vymizí, a zatím se mi daří čím dál hůř. Chtěli bychom rozjet centrum jako podnikatelé, ale asi si sama moc nevěřím, a nejsem si jista zda na to budu mít dost sil.Cítím se sama, i když s mými brášky z centra jsme jako opravdová rodina. Uvízla jsem v jakémsi kruhu který neumím přetnout. vyrovnala jsem se myslím už s děním kolem rozvodu a tím, co otec synovi způsobil. Ale nemám radost ze života, mnoho času prospím,v práci trpím bolestí a překonávám únavu.Zablokovalo se mi rameno, zůstala jsem na neschopence a až jsem chtěla jít do práce,zhoršil se ekzem na ruce  – prý je to z jednostranného zatížení ruky v práci/ no prostě alergie/.Nevím, co se to se mnou děje, proč jsem pořád smutná, proč najednou nestíhám korálky, a malování a všechny ty výtvarné práce co jsem dělala kdysi. Napadá tě k tomu něco? Stále na sebe chytám negativní energii a kluci mě nestačí čistit. Máme postavenou pyramidu, kde se dobíjím. Normálnímu člověku stačí půl až hodina pobytu tam, já tam usnu i na 3 hodiny, nebo přespávám celou noc bez pocitu že bych musela od tam vyjít ven. Dobře se cítím jen když pracuji na klientech, to dokážu starosti a sebe oprostit, a stávám se jen kanálem pro léčivou energii kterou nemíchám se svými emocemi a s ničím jiným. Ale v mém osobním životě mi to odložit nejde. Moc prosím, poradíš mi co je v mém životě špatně?

děkuji za tvoji odpověď

Zdraví Eva

11.5.2011

Ahojíček Evulíku,

Tak jsem si tě nakreslila…tvůj největší problém je ve druhé čakře…a potom ve třetí. Evinko, tobě chybí životní síla …ale to ty víš. Druhá čakra, jak já ji popisuji, jsou cíle, které by tě hnali vpřed… proto ta tvá únava. Práce ve které jsi tě nenaplňuje a jsi v ní jen z důvodu chechtáčků…z něčeho člověk musí žít…to je jasné, ale přece jen…. Už tě to žene do postele, na neschopenku. Potřebuješ hodně odpočinku, srovnat si všechno ve své makovičce. Vím, je to mazec začít v dnešní době podnikat…. A tvé strachy…nedivím se ti…je to tak nějak nejistota, která ti brání v tom, abys mohla se svými brášky rozjet to co by tě bavilo a naplňovalo. Máš  velkou intuici, ale nechceš ji poslouchat….duchovno máš krásně otevřené a srdíčko a komunikaci krásně zakreslenou do kytičky…ty dokážeš slovem pohladit, protože ti slova jdou ze srdce. Všechno souvisí se vším….takže i tvé malé sebevědomí, i chybění cílů, které jasně vidíš před sebou a které by mohly být tím motorkem…. Se odrážejí na tvém zdravotním stavu, na tvé velké únavě. Dokonce tě ani nenaplňuje navlékání korálků a jiné činnosti, které tě před tím tolik bavili….protože ti v hlavě stále dokola šrotuje….jak to udělat a jestli to udělat. V tom rozhodnutí ti Evi já osobně nepomůžu….to opravdu bude na tobě…to jak se rozhodneš, ale věř mi, že pokud se dáš na cestu, kde už teď máš srdce…tak i únava přejde…sice bude únava jiná, ale taková ta… kdy lehneš do pelíšku příjemně unavená a ne vyšťavená s pocitem bezmocnosti a že zase ráno musíš do práce, kde tě to nebaví.

Jinak bych ti poradila …. Pokud jsi na neschopence, tak odpočívej, hrň do sebe vitamínky, přečti si nějakou knížku, kterou máš ráda a ve které můžeš najít pro sebe i další odpovědi…. Zklidni mysl a ponoř se do sebe a polož si otázky  a čekej na odpovědi…pokud jsi zvyklá…požádej o odpověď své ochránce či andělíčky…. A vyčkávej odpovědi. Pokud ti odpověď nepříjde hned, tak se nelekej…ona tě napadne třeba při jiné činnosti…to bude takové to…. Z ničeho nic tě to napadne…to bude odpověď :o).

Ještě k těm negativním energiím….. dělej si každé ráno a nebo večer ochranu s tím, aby ti vydržela po 24 hodin. Myslím, že jsem o té ochraně už někde na stránkách psala…ale myslím si, že na to máš svoje fintičky.

Tak Evíku….měj se a směj se….a nedej se…. načerpej energii pro další dny, které ať jsou pohodové a prosluněné láskou…..

S láskou pro tebe napsala a nakreslila ….tvá Zrzka

11.5.2011

Milá Zrzko,

děkuji ti, moc mi tvá odpověď pomohla. Myslím, že spousta lidí má problémy, i když pracují v relaxačních centrech a myslím, že i takový dotaz, případ a odpověď na něj může být pro ostatní lidi motivující. Víš co mě dnes napadlo? Že se zbavím všech starých krámů co doma nepotřebuji. Všech těch serepatiček dárečků na které jsem se dříve ráda dívala a těšila se že jsou od přátel. Dnes už vím, že chci mít čisto v duši, na srdci i doma. I když máme dům asi na nevyhovujícím podloží kde je vlhko, necítím doma energii takovou, aby mě nabila a posílila . Vím po které knize sáhnout, ty jsi mi ji připomněla. Moc moc děkuji. Jsem tvým dlužníkem.

Krásný večer, s díky Eva 

11.5.2011

Vaše komentáře

Reklama