Koloidní stříbro jako přírodní antiseptikum

Co je Koloidní stříbro?

Je to netoxické bioantiseptikum, které se používá při potížích jako je akné, popáleniny, lupy, infekce dýchacích cest a očí, při artritidě, různých zánětech nebo vředech apod.

Vzniká rozptýlením mikročástic stříbra ve vodě (nejčastěji v destilované vodě) za pomoci speciálních přístrojů. Vzniká tak koloidní roztok, který se vyznačuje vysokou mírou vstřebatelnosti. Částice stříbra v roztoku mají od 1 do 10 nanometrů, jsou tedy opravdu velmi malé. Jsou dokonce menší než bakterie a viry. Stříbro tak může proniknout až do jejich jádra a účinně je zničit.

 

Silný účinek

Tento roztok aktivně bojuje proti nepřátelským bateriím, které se vyskytují v těle člověka při onemocnění. Koloidní stříbro je zároveň šetrné, protože neubližuje přirozeným tělním bakteriím. Bakterie, viry a plísně si díky stříbru nemohou vytvářet rezistenci, jako se stává u jiných léků. Pokud jsou často užívána antibiotika nebo jiné léky, viry a bakterie si vůči nim mohou vytvořit odolnost, čímž se antibiotika stávají neúčinnými. Koloidní stříbro nedovoluje bakteriím si tuto odolnost vytvořit.

 

Bakterie a podobné mikroorganismy jsou stříbrem zničeny do šesti minut. Koloid stříbra má nejen skvělé účinky léčby, ale dokonce ani nedráždí pokožku, neštípe a nepálí v ránách, rány dezinfikuje, urychluje hojení pokožky a její zacelování. Na pokožce nezanechává žádné stopy a není ani nijak specificky cítit.

 

Způsob užívání

Koloidní stříbro je vhodné především pro vnější použití. V případě orálního použití se roztok nepolyká, ale ponechá se v ústech 5-10 minut, aby se vstřebalo stříbro, a následně se vyplivne. Polykání není doporučeno, stříbro se vstřebá i takto a navíc zbytečně nenamáhá střevní mikroflóru.

Koloidní stříbro je skvělým pomocníkem při různých nepříjemnostech, velmi rychle a účinně dokáže vyléčit afty, akné, šetrně ošetří i různé infekce. Jak jsme ale viděli v testu, ne všechny výrobky jsou vždy kvalitní, proto je dobré dávat si pozor na to, co kupujeme. Pokud vybereme správný výrobek, jeho léčivé účinky se brzy dostaví a pomohou nám zbavit se nepříjemností.

 

Máte-li chuť vyzkoušet koloidní stříbro v té nejčistší formě, jehož test jste mohli vidět na videu, můžete jej zakoupit zde.

Na koloidní stříbro existuje mnoho různých názorů (např. zde nebo rozsáhlý článek zde), faktem však je, že jeho léčivé účinky jsou opravdu skvělé a výrobek působí proti velké spoustě onemocnění.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama