ÚČASTNÍCI EXPERIMENTU

PS: můj záměr zůstal na úvodní stránce…… díky tomu, že jsem si už začala přát a poslechla svou inspiraci a vznikl tento experiment a tím pádem i moje kroky k tomu, aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidiček, tak se mi můj záměr-moje přání začalo plnit …..

 

ZAČÍNÁME DOKUMENTOVAT NAŠE ZÁMĚRY

 

Konečné výsledku experimentu najdete zde

 

 

1.Veronika – začátek

 

Dobrý večer, zaujal mne Váš experiment a ráda bych se k němu přidala.

Moje momentální situace je taková, že stále bezúspěšně hledám nebo spíš nacházím partnera pro život. Partnera, který by si mě vážil a bral mě takovou, jaká jsem. Další věc, která mě trápí je půjčka kamarádovi v nouzi, kterou teď vymáhám soudně.

A jak vidím svoji situaci do budoucna? Mám vedle sebe milujícího partnera, který si mě váží, který mě obdivuje a je rád vedle mě. Ví, co od života chce. Moje finanční situace je vyřešená ve prospěch obou stran. Dluh je splacený.

Krásný večer, Veronika

2.Gina – začátek

 

Ahoj tak aj ja sa chcem zapojiť do experimentu. V prvom rade sa chcem poďakovať, že si niečo také vymyslela, lebo presne toto potrebujem.

Moja situácia: Pred dvoma rokmi mal môj manžel autonehodu. Zázrakom prežil, ale dôsledky znáša ešte teraz. Keďže bol vinník nehody teraz si odpykáva trest odňatia slobody a jeho zdravotné problémy sa zhoršujú až tak že mu hrozí operácia. Ja som nezamestnaná

pracujem na dohodu a môj príjem je veľmi nízky. Nepokryje ani mesačné šeky. Starám sa sama o 3 malé deti. 2 školáčky a škôlkar.

Môj zámer:  Môj manžel stojí vedľa mňa, je vďačný za to že ma má, miluje ma, tešíme sa spolu s deťmi za každý spoločne prežitý deň, užívame si život naplno. Všetci sme spolu a sme zdravý. Mám robotu, ktorá ma baví a napĺňa môj život. Viem finančne zabezpečiť moju rodinu. Pomáham ľuďom a som z toho šťastná.

Ďakujem  Gina

 

3.David – začátek

 

Dobrý den, na Vaši stránku jsem narazil náhodou asi před měsícem na FB a jsem rád, že se tak stalo.. 🙂 Když jsem si včera přečetl Váš online seminář, řekl jsem si, proč to nezkusit.. 🙂

Zhruba před necelým rokem jsem dostal z ničehonic myšlenku, nápad jak udělat svůj život svobodný, plný neomezených možností a zároveň pomoci lidem.. V průběhu roku jsem dostal ještě 2 takové „osvícení“ v podobě dalšího nápadu a nalezení článku o Richardu Bransonovi (zakladatel značky Virgin).. Neumím si to vysvětlit ale tuším, že vše to spolu nějak souvisí.. Chtěl bych s ním do budoucna navázat kontakt a poradit se s ním o mém projektu, ptž jak jsem později zjistil, snaží se něco podobného vybudovat v zahraničí..

Současná situace: Za letošní rok se mi život změnil o 100%.. Přestěhoval jsem se z malého města na Moravě do Prahy, začal jsem více číst knihy od Carnegieho, Hilla plus jsem do toho přidal články o duševnu apod.. Díky mamce jsem začal věřit i na anděly (koupil jsem si i knihu Andělská čísla) ale postupem času se ze mě vytrácí nějak ten elán a nadšení, které jsem měl na začátku..

Můj záměr: jsem šťastný a plý elánu, protože pracuji na svém projektu, který pomáhá mě i ostatním k neomezené spokojenosti a žiju s mou životní láskou.. 🙂

Důvěřuji vesmíru, že mi pošle přesně to, co jsem si objednal a nebo pošle ještě něco lepšího, co je v mém zájmu a v zájmu dobra celého vesmíru..

Děkuji za Váš čas a věřím, že se Váš experiment podaří ke spokojenosti všech, kteří se zapojí.. 🙂

S pozdravem David 😉  

 

 

 

 

4.Laura – začátek

Současná situace: Už několik let se potýkám s roztroušenou  sklerózou. Není to nic strašného, ale samozřejmě se to může zhoršovat. Někdy mi není dobře a nemohu dostát svým závazkům, ať už v práci nebo v rodině, což mě velice mrzí. Druzí, kteří to neznají, to někdy berou jako schválnost. S tím souvisí i moje finanční situace, která není taková, jak bych si ji představovala.

Můj cíl: Jsem zcela zdravá, jsem aktivní  a všechno stíhám . V manželství se mi vede velice dobře a jsem  bez  problémů s penězi, protože je  vydělávám a jsem schopná  podporovat i dceru. Jsem šťastná, všichni se máme  moc rádi a já mohu dělat jakékoliv aktivity, které chci.  Jsem v pohodě v práci, finančně i v rodině.

Laura

 

 

 

5.Vašek – začátek

 

 

Ahoj, tvůj nápad mě vážně zaujal a rád se ho zúčastním. Jsem přesvědčen, že dodržování tohohle měsíčního experimentu mi dodá více motivace. Tak tedy:

 

Současná situace: Nejsem spokojen se svým duchovním životem. Nemám dostatek odhodlání, vůle a potřebné trpělivosti k tomu abych svědomitě kráčel po cestě, kterou jsem si vybral. Přestože lucidní sny pro mě nebyly problém, už delší dobu je nejsem schopen vyvolat. Cítím, že jsem blízko, proto umocňuji svůj záměr tímto experimentem.

 

Záměr: Opět jsem nabyl rovnováhy a procvičuji své astrální tělo. Jsem schopen poznat, že se nacházím ve snu, umím stabilizovat tento sen a změnit jej v sen jiný. Důvěřuji vesmíru, že mi pošle přesně to co jsem si objednala anebo pošle ještě něco lepšího, co je v mém zájmu a v zájmu dobra celého vesmíru.

 

Hezký zbytek dne, Vašek

  

 

 

 

6.Jitka – začátek

 

 

 

Ahoj Zrzko,

pár zkušeností s H´oponopono mám, ale i přesto bych se ráda přihlásila do Tvého experimentu, pokud to jde.

 

V případě, že jde, zde je …

 

Moje momentální situace

– jsem s přítelem již přes dva roky, i spolu žijeme, ale poslední dobou jsou u nás hádky a dohady skoro na denním pořádku. I přes to, že to tak oba nechceme, tak k nim dochází.

– začala jsem se věnovat léčení za pomoci energie. V celku se mi daří, ale přála bych si, abych s tím měla větší úspěchy a mohla tím více pomáhat lidem. Můj problém je, že si v tom příliš nevěřím, a chtěla bych, aby za mnou chodilo více lidí s jejich problémy, s kterými bych byla schopna pomoci.

 

Můj záměr

– s přítelem  nyní žijeme úžasným, láskou naplněným manželstvím a máme krásné, zdravé a chytré děti.

– chodí za mnou minimálně jeden člověk denně, který potřebuje mou pomoc. Já mu pomáhám, což má velký úspěch.

 

Děkuji za možnost účasti na experimentu

 

Jitka

 

  

 

 

 

 

 

7.a 8. André + Ladik (s konkrétních osudů)- začátek

 

 

Krásný dniček Zrzi,ráda se připojím do experimentu…
Současná situace: V poslední době se mi zdá,že stojím na místě,nebo jdu po kolmici směrem dolů.4ím více se snažím klubko rozmotat,najít pravdu a odpovědi,dostávám v posledním období těžké životní situace.Za posledního půl roku má rodina prošla velkými zdravotními problémy…táta bajpás,syn-uvědomění si po všech vyšetřeních,že má vážné postižení,pro mne psichické vyčerpání,uvnitř strachy.Syn dospívá a k jeho postižení se přidala agrese a fizické napadení osob,které jsou mu nejbližší…a u mne problém s otěhotněním.Vím že vše je už jen příčina problému a je na mne změnit tento postoj…Cítím že mý m posláním je pomáhat,nejen sobě,mé rodině,také potřebným,kteří hledají cestu…
Můj záměr: Mám harmonický domov a každý kdo vchází vchodovými dveřmi,cítí ten klid,pohodu bezpečí a lásku,která panuje v naší rodině.Manžel mi pomáhá s novorozencem a já se věnuji staršímu synovi,své práci.syn se právě chystá dělat řidičák,dodělal praktickou školu a chystá se na další učební obor.Když má čas,tak si hraje s mladším sourozencem.Vidím v jeho očích bezpodmínečnou lásku,klid vyrovnanost,přestože moc nemluví,vydává ze sebe pár slov a snaží se přes komunikátor zvládat přípravu na nový učební obor-košíkářství.Ví že má i jiné možnosti,má novou lásku a je v životě spokojený.Také se sám více zapojuje do života,rád tancuje a chodí do taneční školy street dance-má rád reperský styl a tancuje i hip hop…Máme domov,kde je každý šťastný a kdo k nám vstoupí je touto energií nakažený.Já se věnuji jak své rodině,tak lidem,kteří hledají pomoc a jsou spokojení a já mám velkou klijentelu.Lidé rádi navštěvují mé webové stránky,kde jim k léčení vkládám i informace,aby sami mohli na sobě pracovat.Můj dar pro mne životním naplněním a rodina smysl života.Lidé se k nám domů rádi vracejí a odchází spokojení a naplněni láskou,kterou rozdávají dál…Vědí jak na sobě pracovat,rozd& aacu te;vají tento pocit ve svém okolí a je opravdu pocit lásky nádherně nakažlivý…

André a Ladik http://s-andre.blog.cz/

 

 

 

 

9.Milunka – začátek

 

 

Ráda bych se zúčastnila experimentu a vyzkoušela takto hubnutí hlavou.

Moje situace – je taková,že jsem po porodu neshodila žádné kilogramy a ba naopak jsem ještě nějaké to kilo nabrala.Jelikož kojím,nemohu sportovat,užívat různé pilulky na hubnutí apod.Chtěla bych zhubnout tím,že si to prostě tělo nějak samo uspořádá a pustí se s mojí pomocí do hubnutí i bez různých pomůcek a úkonů.

Můj záměr – Stále plně kojím,má váha se upravila bez pomoci zasahující zvenčí,váhu si stále udržuji,jsem štíhlá,vypadám mladě a jsem plná síly.

Milunka

 

 

10.Lenka-Amentka – začátek

 

Ahoja Zrzko,

chvilku mi trvalo, než jsem si to pro sebe zformulovala, ale teď se hlásím do experimentu:

 

Současný stav: Před pěti lety jsem radikálně změnila svůj život – přestěhovala se do jiného města, nastoupila do nového zaměstnání, časem si pořídila i vlastní byt. Dnes můžu napsat, že jsem materiálně zabezpečená, v práci spokojená a konečně se začínám věnovat i sama sobě. Zatím nemám v novém městě moc přátel a ani přítele-lásku. Díky starostem kolem jsem zanedbala hledání nových vztahů, péči o své tělo (takže nosím trochu víc kilo navíc) i to co mě baví.

Můj záměr: Mám několik nových kamarádů, se kterými sdílím pohled na svět, podnikáme různé kulturní, sportovní a další akce, naše vztahy jsou upřímné. S kolegy v zaměstnání všichni spolu dobře vycházíme, komunikujeme a spolupracujeme. Mám přítele, se kterým máme krásný vyrovnaný, láskyplný, harmonický  a po všech stránkách naplňující vztah. Vzájemně se podporujeme, učíme a inspirujeme. Moje zdraví je výborné, jsem štíhlá a v dobré kondici. Mám dostatek klidu a času na práci, na vztahy i sama pro sebe. Svou kreativitu a intuici používám jak v práci, tak ve své tvorbě.

 

Lenka-Amenta  

 

 

11.Najka –  začátek

 

Moja momentálna situácia:Neviem, na čom som v partnerskom vzťahu, cítim ustavičnú snahu o jeho rozbitie zo strany jeho príbuzných. Som z toho veľmi unavená..

Ako vidím moju situáciu do budúcnosti: Mám partnera, ktorý si váži, že ma má a stojí  pri mne v dobrom i zlom. Tvoríme spolu s našimi s deťmi jednu súdržnú rodinu.

Ale nechám si poradiť. Nakoniec, nebolo by dobré, aby to dcéry objavili, keď je to verejné a zasahovali do toho. Možno je lepšie vyjadriť to inak. Alebo sa ti zdá, že na tom príliš lipnem a dať tam niečo ako – cítim sa sama, partner zo vzťahu uniká – Môj partner ma nadovsetko miluje a nenecha sa ovplyvnovat okolím proti mne,… teda vidís, stale sa len mocem okolo toho istého.:-)

Najka

 

 

12.Pavel-numerolog – začátek

 Ahoj, tvůj nápad mě vážně zaujal a rád se ho zúčastním. Jsem přesvědčen, že dodržování tohohle měsíčního experimentu mi dodá více motivace. Tak tedy:

Současná situace: Již několiklet se věnuju esoterice ,zejména numerologii a i dalším disciplínám … výkladu tarotových a mariášových karet,práci s kyvadlem a nově i tarotové numerologii.Nedaří se mi sehnat dostatek klientu,abych měl dostatek finanční hotovosti  a nemusel být a pracovat na ubytovně a měl na solidní pronájem.Jinak nejsem spokojen se svým duchovním životem. Nemám dostatek odhodlání, vůle a potřebné trpělivosti k tomu abych svědomitě kráčel po cestě, kterou jsem si vybral. Přestože lucidní sny pro mě nebyly problém, už delší dobu je nejsem schopen vyvolat. Cítím, že jsem blízko, proto umocňuji svůj záměr tímto experimentem.

Záměr: Opět jsem nabyl rovnováhy a procvičuji své astrální tělo. Jsem schopen poznat, že se nacházím ve snu, umím stabilizovat tento sen a změnit jej v sen jiný. Důvěřuji vesmíru, že mi pošle přesně to co jsem si objednala anebo pošle ještě něco lepšího, co je v mém zájmu a v zájmu dobra celého vesmíru.

Hezký zbytek dne, Pavel www.numerologie-pavel.estranky.cz

 

 

 

13.Zita – začátek

 

 

Ahoj Zrzko,
díky za moc fajn stánky a skvělý nápad s experimentem. Ráda se hlásím. Nějaký čas se už snažím žít v podobném duchu a právě teď pro mě začíná být těžší pozitivní stav udržet, vypadá to, jako by se věci přestaly hýbat. Když se budu intenzivně udržovat v dobré pohodě, určitě to konečně dobře dopadne 😉 

Moje situace: Jsem čerstvě rozvedená, mám dvě děti (1,5 a 3,5 roku), takže jsem už necelé 4 roky na mateřské dovolené. Zatím žiji stále v bytě s ex-manželem, nedaří se nám dojít ke shodě ohledně majetku, do té doby se nesmím vystěhovat. Snažím se vyhnout podání žaloby což by mi mě tady zdrželo na několik let. Potom si za peníze koupit byt a auto a odstěhuji se do menšího města kde jsem vyrůstala. Atmosféra doma je občas „dost hustá“ (nepracuje, takže jsme 24 hodin spolu aniž by to pro mě znamenalo pomoc s dětmi), takže už začínám být netrpělivá a je pro mě čím dál těžší se udržovat v rovnováze. Kromě vlastního bydlení mi chybí i parťáci na různé výlety a sportovní aktivity s dětma i bez. A samozřejmě by se mi líbilo potkat fajn chlapa pro život. Občas se také cítím odřízlá od světa, lidí a normálního života, zvlášť teď v tomhle počasí. Potřebovala bych občas mezi lidi, nejlépe něco studovat nebo pracovat. Ale i přes napjatou atmosféru je u nás doma veselo, mazlivo 🙂 a čas s dětičkama si užívám. 

Mé přání: S exmanželem jsme dohodnuti na rozdělení majetku ke spokojenosti nás obou. Máme spolu přátelský vztah. Vlastním krásný, prostorný byteček v prvním poschodí a na rovince, odkud bude blízko do školky, školy, na nákupy, cyklostezku, do města i do přírody. Vlastním také auto, řídím sebevědomě a bezpečně. Mám okolo sebe přátele, se kterými podnikáme různé akce a výlety s dětmi i bez. Mám skvělého partnera. Jsem uvolněná, důvěřuji vesmíru i svému životu.

Zita

 

 

 

14.Shila – začátek

 

 

Najprv chcem povedať, že som šťastná že som na Teba natrafila zdanlivo náhodou (aj keď nič nie je náhoda) – surfovaním po Internetě a FB. Toto je presne to čo som hľadala(aj keď som nevedela čo hľadám). Mám naštudovaný Secret, Luise Hay a kopu podobných pozitívnych vecí a všetky sú úžasné, no doteraz sa mi zdali také vzdialené. Písali ich ľudia, ktorý žijú svoje životy inde ďaleko za morom, kde je všetko iné. Táto Tvoja stránka MOJEPRAVDY je mi oveľa bližšia, možno preto že to písal človek, ktorý je „zdejší“ a teda nám východoeurópanom oveľa bližší…:-)

 

EXPERIMENT je suer nápad, ako si zrealizovať svoje sny o splnení snov…:-)…Viem na akom princípe pracuje SECRET a napriek tomu že sa mi aj nejake malé úspechy podarili, doteraz som nemala ten  pocit že je to až take jednoduché, mala som dojem, že sa treba veľmi snažiť ( nie lpet na výsledku – ale byť stale zameraný na to pozitívum a

hlavne som mala pocit že som v tom sama. (dokonca mnoho ľudí v mojomokolí akoby ma brzdilo. Toto mi ukázalo , aj cestu, aj aká sila môže byť v spriaznenosti ak sa mnoho ľudí spojí v tvorení lepšieho sveta – najprv svojho a potom sa to rozšíri.

 

 

Moja situácia: mám mnoho vecí po ktorých túžim, no v poslednej dobe sa cítim akási zaseknutá v túžbach ( možno preto že som ich podvedome potláčala) a tak mám pocit že nechcem nič….  Z toho vyplývajú pocity, že niet načo sa tešiť, smútku abezútešnosti. Pravdepodobne to prenášam aj na priateľa(ktorý bol doteraz veľmi pozitívny -no aby sa to nezvrtlo) a svojho už skoro 10ročného syna, ktorý má(buď  z toho) alebo je to nezávislé a už sa dostáva do puberty prudké zmeny nálad, z dobrej na strašne melancholickú až dramatickú, ktoré ja nezvládam a nsledujú hádky a krik…Zároveň mám obrovskú chuť a odhodlanie pomáhať…či už ľuďom, alebo zvieratkám bez domova, hlavne v zime ak si predstavím ako vonkumrznú a nevidia východisko. Spolupracujem s útulkom a mám doma mačičky z ulice no nedarí sa mi ich adoptovať až tak veľa ako by som chcela. A tým pádom musím mnohé vonku odmietnuť……..A ľuďom – rada by som, no ako?. Zároveň (asi to súvisí s tým všetkým), moja práca, ktorú sommala veľmi rada – ( pracujem s ľuďmi a svoj čas si riadim sama) maprestala baviť, mám pocit zbytočnosti a musím sa nútiť robiť aj tie základné veci , stretávať sa s nimi , čo je pre mňa dosť

zlé, lebo som hodnotená podla výkonu…. A vec po ktorej túžim už asi 7 rokov je dokončiť byt, ktorý sme začali prerábať ešte s bývalým manž. no doteraz sa z finančnýchdôvodov nedokončil, takže celý čas bývame v polobyte…:-)

Moj zámer : Som spokojná a šťastná, plná energie a dobrej nálady, ktorá zo mňa srší a cítia ju ľudia naširoko, teším sa z toho že môžem pomáhať a rozdávať dobré pocity, ľudia , ktorí sa so mnou stretnú mi to z úprimného srdca hovoria,  a ja mám ten hrejivý pocit, že som pomohla prispieť k lepšiemu svetu. Ozývajú sa mi ľudia z okolia, ktorí túžia po zvieracom miláčikovi a ja im nachádzam presne to, čo hľadajú a oni sa mi spätne ozývajú a každý deň dostávam o tom poštu… Môj syn je hrdý a šťastný, že sa narodil práve mne a že sme aj s priateľom takto všetci spolu v tejto našej rodine, kde sa podvečer po dobre a plnohodnotne strávenom, aj pracovnom dni – plnom pekných a pozitívnych stretnutí, schádzame v našom prerobenom bytíku, v našej novej kuchyni a sadáme si do prerobenej obývačky s farebnými záclonkami na oknách, za ktorými je dorobený balkónik, hovoríme si, čo kto pekné zažil, spolu sa smejeme, popíjame teplý čajík a hráme monopoly, ktoré nám doniesol Ježiško…

Shila  [email protected]

 

 

 

15.Anika – začátek

 

 

 

ahoj a díky za ten zajímavý nápad s experimentem. ráda bych se zúčastnila:

moje současná situace: velmi jsem usilovala o úspěch v podnikání, který se dostavil pouze částečně a nakonec jsem zjistila, že to není tak jak jsem si představovala,a to jak po stránce emoční tak i finanční. V současné

době jsem došla k přesvědčení, že kompromis je ta správná cesta pro mě. a protože jsem dostala výhodnou nabídku na zaměstnání, rozhodla jsem se do toho jít s tím, že si budu podnikat ve volném čase. dlouhá léta bojuji střídavě s nadváhou, což mě nečiní zrovna šťastnou. je třeba s tím pohnout. mám neustále pocit že nemám dost času na pravidelné cvičení,a že je třeba být s rodinou doma. také vztah s manželem upadl do stereotypu. pokud zabojuji, na chvíli se energie mezi námi vylepší, ale za čas se opět vše vrátí do starých kolejí. manžel nic neřeší a mě už nebaví se neustále snažit měnit věci k lepšímu.

Výsledek: našla jsem to správné řešení pro sebe, daří se mi v zaměstnání, jsem zde nadmíru spokojená, má práce je uznávaná a finančně dobře ohodnocená. zároveň v pohodě stíhám podnikat, což mi přináší do života radost a nové kontakty. cítím se být ve svém středu, jsem šťastná a svůj život mám plně pod kontrolou. mám dostatek času pro sebe, pravidelně cvičím, zdravě se stravuji a pečuji o své zdraví. bez stresu dokážu v pohodě zhubnout přebytečná kila, jsem vitální, štíhlá a spokojená. naše manželství je harmonické, láskyplné, věnujeme se jeden druhému s pozorností a láskou. podnikáme společné akce a dáváme si zároveň volnost.

Za to veliké díky, Anika  

 

 

 

16.Renata- začátek

Hezký den, oslovil mne váš článek na portálu Nová doba. Je takový hravý, stal se mi inspirací…

Současný stav: Je mi 45 let, mám 2 dospívající syny, pracuji v neziskovém sektoru (po 15 letech jsem odešla od novinařiny) a zhruba kolem 40. roku jsem si začala pokládat otázky, proč tu jsem, kam směřuji, snažím se naslouchat svému já. Není to úplně snadné, vyrůstala jsem v ortodoxně katolické rodině, kde bylo primárním cílem obětovat se pro druhé a kvůli  Bohu a hlavní slovo měl vždy nejstarší člen rodiny, což je momentálně moje matka, se kterou žiji v jednom domě. Jsem dvakrát rozvedená, asi 4 roky žiji sama se syny a přesto, že bych ráda našla i životního partnera, mým  primárním cílem v tomto experimentu je postavit si vlastní malý dřevěný nízkoenergetický dům :-).

Můj záměr: stavím vlastní nízkoenergetický dřevěný dům, který je nezávislý na okolních zdrojích za účelem vlastního bydlení. Žiji s dětmi a s partnerem, se kterým vyznáváme společné hodnoty. Jsme zdraví a šťastní. Tak se staň, děkuji.

Renata

 

17.Gabriela – začátek

Tak sa teším na experiment. Prečitala som minulý rok knihu : Svet bez hranic, mám za sebou prečitanie knih od Murphyho….Som rada že ste sa odhodlala na experiment. Je to super.

Moja terajšia situacia: Pokušam sa pozitivne myslieť skoro rok, je to taký kolisavý boj s pozitivnými myšlienkami.Momentálne mám nadváhu 20kg, večer navštevujem chladničku s radosťou a tak kg pribudaju, mam malo pohybu, a citim potrebu naučiť sa jazyk.

Zámer: vidím sa štíhla, šťastná…a darí sa mi komunikovať po anglicky. S

nadhľadom si viem poradiť s negativnými myšlienkami.

prajem Vám príhmené Vianočné sviatky

Gabriela

 

18.Gabka – začátek

Ahoj Zuzi,

 

posílám svoje upravené přání až teď. Musela jsem trochu vydechnout, abych to zbrklé přání přehodnotila a přepsala, jsem ráda, že původní přání bylo špatně napsané… Takže:

 

Současná situace: Jsem sama – už je to rok a půl. Během této doby jsem narážela na muže, kteří mě oslovovali, já sama v nich našla zalíbení, naději, touhu, přesto to nikdy nedošlo do zdárného začátku – nového vztahu. Naučila jsem se žít sama se sebou, se svými myšlenky, pocity, přáteli a koníčky, přesto mi velmi chybí mužská náruč. Vím, že tento nedostatek se odráží i v mých dalších činech. Bez muže mi chybí chuť a elán do „života“.

 

Záměr: Baví mě můj život, jsem šťastná a spokojená. Život mi nabízí plno krásných příležitostí a já je využívám na plno. Moje štěstí a spokojenost se odráží v mém okolí. Mám krásný vztah s mužem. Je to muž mých snů. Můj partner mi dokáže plnit všechna má očekávání a já naoplátku plním ta jeho…

 

Gabka

 

 

 

 

19.Chantal 53 – začátek

 

Dobrý deň. Rozhodla som sa Vám napísať z toho dôvodu ako všetci ostatní. Chcem zmeniť môj život.Snažím sa o to už nejakú dobu a niečo sa mi podarilo, ale niečo aj nie. Neviem kde robím chybu.

Moja terajšia situácia je: Doma má rodinné problémy, nevychádzam si s otcom, o nevlastného brata sa starajú starý rodičia a trápi ma, že majú toho dosť(obaja sú zle na tom zdravotne). Mám akosi stále málo času a zanedbávam školu. Chcem odísť do zahraničia a privyrobiť si nejaké peniaze. Chalan, ktorého  veľmi ľúbim, ma berie ako priateľku…chalani sa ani mňa nezaujímajú.Priateľstvá sa mi rúcajú.

Môj zámer: V mojej rodine sa cítim dobre, pomáhame si a darí sa nám. Môj bratček je veľmi šikovný a poslušný, pri jeho opatere sa všetci striedame a babina sa cíti oveľa lepšie. V škole sa mi darí skvele a som prijatá na moju vysnenú vysokú školu. Odchádzam do Anglicka, kde si užívam kopec zábavy, spoznávam nových ľudí, zarábam peniaze. Ovládam skvele angličtinu.

Mám chalana, ktorého veľmi ľúbim a aj on mňa. Sme spolu šťastní a je mi veľkou oporou. Má rád moju rodinu a ona jeho, podporuje ma vo všetkom.Zaujíma sa o mňa veľa chalanov, a mám super vzťahy s priateľmi. Môj duchovný život sa rozvíja a ja stretávam veľa ľudí, ktorí majú podobne názory ako ja. Môj život je proste fajn, plnia sa mi všetky sny a viem, že mám silu pomáhať iným 🙂 môj život je ako rozprávka…:)

Skutočne ti veľmi ďakujem 🙂

Chantal53

 

 

20.Žužu – začátek

 

Ahoj Zrzka,

tak som si ten svoj experiment prepracovala.Som rada,že niečo také existuje,posledné mesiace sa mi síce začal zlepšovať život,kedže sa snažím riadiť radami spisovateľov ako Loiuse Hay,ale stále je čo zlepšovať a tento experiment mi do toho celkom super padol:-))

Moja súčasná situácia: Už tri mesiace žijem v Bratislave,kde študujem,a práve tu sa mi aj začal zlepšovať život a cíitim,že to ide dobrým smerom.Avšak stále sú veci a situácie,s ktorými bojujem.Pred odchodom do Bratislavy som sa rozišla s priateľom,a bolo ťažké vysporiadať sa s tým.Teraz som prišla na prázdniny do Košíc po 3 mesiacoch a opäť sa vrátili do mňa staré pocity,už ani nie tak láska,ale stále tam niečo cítim hoci viem,že to nemá význam,pretože obaja žijeme svoje životy a ešte  k tomu na opačných koncoch Slovenska.Ďalej asi toľko,že ako som už písala,cítim že som na tej lepšej ceste a že poma ly sa mi začína zlepšovať život,avšak stále to kolísa,často cíitim strach,neistotu,obavy a nepokoj.S týmto mám problém celý život,vždy som bola taký tichý typ človeka,ktorý sa nevie presadiť,toto je už síce dávno preč,ale stále vo mne isté veci ostali,hlavne aj preto,že v rodine sme to mali zlé,moja mama ma nenávidi,odjakživa ma bila,vždy mi nadáva a vždy mi dávala najavo,že som nula čo nič nedokáže,aj to je dôvod,prečo som odišla študovať až do Bratislavy,aby som bola od nej čo najďalej,a neľutujem to.Som nespokojná s tým,akú mám pleť,pretože sa mi stále vracia akné.Viem,že si za to môžem sama,lebo by som mala radikálnejšie zmeniť stravovacie návyky,prestať piť kávu ….a takisto si sem tam zap&aac ute;lim čo viem,že tiež na pleť škodí (teda nie len na ňu).To je asi toľko v skratke.

A môj zámer: Som spokojná,sebavedomá a šťastná vo svojom živote,žijem prítomnosťou a som vyrovnaná so všetkým negatívnym,čo sa mi v minulosti stalo.Mám skvelý priateľský vzťah so svojím bývalým priateľom,a cíitim k nemu už len priateľstvo.Mám krásnu a čistú pleť,s ktorou som nadmieru spokojná.Mám veľa energie,žijem svoj život naplno,našla som lásku a partnera,s ktorým si rozumieme. Mám veľa skvelých priateľov,vynikajúce výsledky v škole a mám dostatok financií na čokoľkovek,čo k životu potrebujem.

ŽUŽU 🙂

21. Adéla – začátek

Ahoj,zaujal mě Váš nápad a jdu do toho s Vámi.

Moje momentální situace je taková, že jsem spokojená se svým osobním životem, ale protože jsem na mateřské dovolené, tak moje finanční situace je hodně špatná, proto bych chtěla vyhrát 4 mil. Kč a také prodat naše 2 byty. Dále zapracovat na své kondici a shodit nějaká kila.

A jak vidím svoji situaci do budoucna? Mám hezký vztah se svým manželem a svými dětmi. Mám zdravé a hodné děti. Mám 4 mil Kč na svém účtě. Mám ideální kupce pro naše 2 byty. Jsem spokojená se svým tělem a jsem plná energie.

Děkuji  Adéla

 

 

 

 

 

 

 

 

22.Lea – začátek

 

Velmi sa tesim tejto stranke,som rada,že sme a budeme skupina s podobnymi zaujmami…:-)).Tak..

Moja momentalna situacia: Casto myslim na to,ci si najdem pracu/som na materskej a nemam sa kam vratit/mam obavy,ci si najdem nahradu a ci budem spokojna rovnako,ako aj zamestnavatel…

Po druhe:doteraz som stretavala mužov,podobneho typu,s ktorymi to skoncilo fiaskom,citila som pri nich malo sama sebou,stracala som pri nich energiu.

Po tretie:mam malo otvorene srdiecko do okoliteho sveta,a rychlo stracam nervy.A este jedna vec,rada bysom prestala mysliet na jedneho muža inac,ako tužobne,nieje to vhodne…

Takto vidim moju situaciu do buducna: Pracujem v pravy cas,zamestnavatel je ludsky,prijemny,je zaroven mojim kolegom.Pomaha mi pri prinavrateni sa k praci na 100%.Pracovny cas je 8hodinovy,plat

uspokojivy,prostredie,v ktorom pracujem prijemne…Som s mužom,pri ktorom som sama sebou,kotry ma posuva este dalej,naplna ma energiou.Sme spolu stastni,davame si,čo potrebujemeOblubil si moju dceru,ako by bola

jeho vlastna a maju sa navzajom radi :).Moje srdce je otvorene,mam pochopenie pre moje okolie,som voci nemu otvorena,laskyplna,uprimna a som za to vdacna…Priatela vnimam naozaj,iba ako dobreho priatela,bez nejakej tužby…

Doverujem vesmiru,že mi pošle presne to,čo potrebujem,alebo ešte

niečo lepšie,v mojom zaujme,aj v zaujme vyššieho dobra.

LEA.

23.Anička – začátek

 

…ahoj Zrzuľkaa… Tvoje pravdy mi prišli pod ruku v čase, keď som hľadala svoje pravdy…:o) …ponaučenia z kotrmelcov, ktorých som vo svojom živote narobila neúrekom… Srdiečko a slniečka rozdávaš naozaj plným priehrštím… a ja sa úprimne pripájam so svojou vďakou … isto k zástupu nekončiacemu… :o)…Tvoju myšlienku na online web-seminár som zachytila hneď v úvode (viem… že vieš…:o)) …a z Tvojej ponuky cítim (okrem iného) že je to pre mňa výzva, ktorej sa chcem chopiť… :o)…Skladám… a hľadám… formuláciu už niekoľko dní… a stále mi nejde cez klávesnicu to „pravé orechové“… Je pohodlnejšie problému uhýbať, ale ja viem… že aj tu… u mňa dozrel čas postaviť sa k náteru „čelom“ …tak to skúšam takto:

Súčasný stav: ...Po rokoch spolubytia a spolužitia so súčasným manželom, som si priznala, že som mu (?) dovolila aby ma položil na lopatky… psychicky aj ekonomicky… na „totál“… Napriek tomu, že bývame pod jednou strechou (a medzi nami náš syn) odvtedy… už 7 rokov spolu vôbec nekomunikujeme… (okrem jeho cielených výpadov, aby som „vyklidila pole“ ako sa u Vás jednoznačne vraví)… Môj pud sebazáchovy (či intuícia?) mi nasmerovával kroky na prežitie a udržanie súvislostí v prijateľnej forme… pre mňa… pre syna… pre moje deti… Nekonečný vyčerpávajúci kolotoč, ktorého dôsledkom je… že som sa ocitla znova na „totál“… vyčerpaná… zablokovaná… bez práce… s dlhým zoznamom nevyrovnaných účtov… bez výhliadky z čoho, kde… a ako existovať……

Môj cieľ: …Znova stojím oboma nohami pevne na zemi…som šťastná… vďačná… a hrdá na seba… za všetko, čo zo svojích skúsenosti  zúžitkovávam na poli osobnom, aj pracovnom… Som vysporiadaná s minulosťou, mám vyrovnané všetky účty… S manželom sme spravodlivo vysporiadaní aj po stránke majetko-právnej, bez vážnejších konfliktov… Mám svoju útulnú domácnosť… plnú šťastného smiechu detí, vnúčat a priateľov… Prácu, ktorá ma napĺňa… ohodnotenú na primeranej úrovni… Láskavého partnera, s ktorým sa báječne dopĺňame vo veciach veselých i vážnych… Vychutnávam si jeseň života plným priehrštím… a s otvoreným srdiečkom rozdávam pohladenia tam, kde lúdia úsmev na tvári………… :o)

Dôverujem vesmíru… že mi pošle presne to, čo som si objednala, alebo mi pošle ešte niečo lepšie… čo je v mojom záujme… a v záujme dobra celého vesmíru…

S láskou a vďakou… Anička…:o

 

 

24. Vlado – začátek

 

Ahoj Zuzka,

Asi rok pravidelne čítam články na internetovej stránke “novadoba” a tam som našiel informácie o Tvojom experimente, ktorý ma veľmi zaujal. Za posledné roky mi prišlo do rúk viacero pozitívne mysliacich publikácií, niektoré myšlienky sa snažím aplikovať vo svojom živote, ale nie vždy sa mi to darí a vychádza podľa mojich predstáv. Som veľmi rád, že som narazil na tvoje stránky, teším sa na cestu za Šťastným životom.

Moja súčastná situácia: V deň mojich 31 narodenín som sa presťahoval do Austrálie, aby som našiel samého seba a životný pokoj. Momentálne študujem, som bez finančného príjmu. Chcel by som si nájisť prácu,  ktorá by ma napĺňala, bola mojím koníčkom. Chcel by som robiť úplne niečo iné ako posledných 5 rokov, kde nebol dobrý kolektív a práca bola veľmi vyčerpávajúca a nebavila ma. Poprípade by som chcel začať podnikať s niekým, kto má prehľad, je šikovný, pozitívne mysliaci. Rád by som sa tu usadil natrvalo a našiel si životnú lásku, s ktorou by som si rozumel a mali by sme toho veľa spoločného. Myslím si, že protiklady sa priťahujú len vo fyzike. Momentálne sa cítim sám, moja angličtina nie je dobrá, nechodím cvičiť, bývam v drahom podnájme, som totálne neatraktívny.

Môj zámer: Začínam podnikať v businesse, ktorý je pre mňa môj koníček, každá minúta v práci je pre mňa obohacujúca, inšpiratívna, teším sa na každý deň. Po mojom boku stojí niekto koho veľmi ľúbim a vážim si tú osobu ako aj ona mňa. Aj keď spolu rozbiehame podnikanie, vždy si nájdeme pre seba čas, ja stíham školu, podnikanie, pravidelne cvičím a rozvíjam aj duchovnú stránku svojej osobnosti. Nachádzam duševný pokoj, teším sa každému východu slnka, bývam na úžasnom mieste s úžasnou osobou, ktorú nadovšetko milujem a ona miluje mňa. Sme mladí, atraktívny máme priateľov, navzájom si pomáhame a vzdelávame sa. Angličtina mi nerobí problémy. Sme šťastní. Dôverujem vesmíru, že mi pošle presne to, čo som si objednal, alebo mi pošle ešte niečo lepšieho, čo je v mojom záujme a záujme dobra celého vesmíru.

Zuzka veľmi pekne ďakujem za zaradenie do experimentu.

Pekne pozdravujem Vlado

 

 

25.Rozárka – začátek

Krásný den, čistě náhodou jsem dnes otevřela Vaše stránky, které se mi móóóc líbí, Váš experiment mne zaujal a též se ráda připojím. 

Moje momentální situace: Jsem rozvedená, mám tři děti, jsem hodně zadlužená (ještě po rozvodu), moje finanční situace je špatná. Moje maminka je nemocná. Cca před 5ti měsíci jsem (cca po 21 letech) konečně poznala muže, se kterým jsme si „seděli“ po všech stránkách, cítila jsem se s ním v bezpečí, mohli jsme se spolehnout jeden na druhého, měli jsme se doopravdy rádi, byli jsme vedle sebe šťastní a doteď si vážíme jeden druhého. Situace ale vyžadovala, abychom se rozešli, nevíme, zda dočasně či napořád.
Moje přání: Dluhy mám vyřešené. Moje finanční situace je zlepšená natolik, že jsem schopná ještě něco málo ušetřit tzv. pro „strýčka Příhodu“. Moje děti jsou šťastné a zdravé. Moje maminka má zlepšené zdraví. Já mám opět vedle sebe muže, se kterým si „sedíme“ po všech stránkách, cítím se s ním v bezpečí, máme se opravdu rádi, jsme vedle sebe šťastní a dál si vážíme jeden druhého. Tvoříme všichni pospolu jednu velkou rodinu, kde se můžeme spolehnout jeden na druhého.
Hezký den. Rozárka

 

26.Shara – začátek

Ahoj Zrzko, líbí se mi stránky i experiment, jdu též do toho 🙂

Současná situace: ač mám vlastně celkem pohodový život-práci, domek, rodinu –  v rámci partnerského soužití  si připadám dost opuštěná a řekla bych nepochopená.Jak v oblasti duchovního hledání, i když vím, že je to otázka každého sama za sebe, nicméně proč nemít partnera, který se mnou „pojede na stejné vlně“.. Do přírody, kterou tolik vyhledávám vyrážím povětšinou sama a na delší výlety- sama, to je pro mě neshůdné a tak jsem někdy v jakési kleci…Také nejsme schopni s partnerem stále dodělat rekonstrukci domu a zahrady, jde nám to nějak pomalu na svět, jakási nedohoda,docházející finance a chybí jasná a otevřená komunikace – dohoda o budoucnosti a jakémsi plánu, jak dál.

Můj záměr :  mám vedle sebe partnera, který mě chápe, mohu s ním sdílet své niterné duchovní prožitky,chodíme spolu do přírody,do hor, kde trávíme dostatek času,i on cítí, co mu příroda dává, táhneme spolu tzv.za jeden provaz, máme společné plány, ve kterých se podporujeme, dokážeme o nich hovořit a vše si včas a srozumitelně vysvětlujeme.Vše jde na svět -dům i zahrada je dokončena v plné kráse k užívání pro nás, děti i všechny blízké a milé lidičky, kteří nás navštěvují.

Shara

 

 

 

 

 

 

27. Divoká jahoda – začátek

 

…Co jsem Ti začala psát…jako by mě něco postrčilo do Tvého energetického proudu…a řeklo…PLAV a maž za Zrzíčkem. 🙂

Tak že se, Zrzíčku, hlásím také k Tobě do experimentu :). Prosím, koukni, jestli to mám dobře, díky.

Současná situace: Jsem celkem spokojená. Ale…mám pocit, že bych měla ozdravit svůj jídelníček, piju moc kafe. Dále si myslím, přesto, že dost čtu oduchovních věcech, snažím se na sobě pracovat, že se mi moc nedaří. Nedaří se mi komunikace s jemnohmotným světem. Žádným způsobem. Aspoň si to myslím. A nebo ji neumím vidět. neumím kyvadlo, písmo, kresbu…nic 🙁

 

Můj záměr: Jsem šťastná a spokojená, přijímám do svého těla potraviny, které mi dělají dobře a jsou k mému prospěchu, jsem naladěná na vibrace, kde se mi daří komunikace s mými ochránci, pomáhám tím sobě i svým blízkým či potřebným.

Věřím tomu, že si do svého života přitáhnu vše, na co jsem v současné době připravena.

 

Krásný den, sluníčko moje Divoká jahoda

 

 

 

 

28.Černovláska – začátek

Ahojky Zrzečko Zuzičko :-),

Od chvíle, kdy jsem Ti psala vánoční přání jsem na stránkách nebyla, nějak jsem nestíhala. Ale moje andělská kamarádka mě včera “ ťukla “ prostě v pravý čas, abych se ještě stačila do Tvého experimentu přihlásit :-). Nemám ráda věci na “ poslední chvíli “ a právě proto jsem si touto situací nyní potřebovala projít :-).

Přemýšlela jsem o tom, co si vlastně skutečně přeji na sobě změnit. A zjistila jsem, že jsem zdravá, spokojená a šťastná. Mám mnohem víc než potřebuji a za to vděčím Bohu, svému přesvědčení a víře i všem, které jsem potkala na své cestě. Ale přece jen jsem našla něco,co je měřitelné :-). Zkušenosti s Hóoponopono mám ( čistila jsem šamana, vzpomínáš :-)? ) a vlastně mám pocit, že 60% toho už v životě zavedeno mám, ale tohle je komplexní program a proto do něho JDU s vámi :-). Prosím, vezmeš mě ještě mezi své „pokusné ovečky “ :-)?

Takže současná situace, kterou bych chtěla posunout 🙂 Jím celkem zdravě, ale občas mám chuť na sladké. Vím, že mi to neprospívá a cítím potřebu s tím něco udělat. Takže se chci zaměřit v tomto 30 denním experimentu na jedení zdravějších potravin, tím myslím těch živých tepelně neupravených a jíst více ovoce. S tím souvisí i moje touha více se věnovat pohybu. Ráda chodím na procházky, ale cítím, že potřebuji více. Jenže určitá pohodlnost – lenost je to, co tomu brání a s čím se chystám právě teď skoncovat :-). Takže se chci  zaměřit na pravidelné cvičení doma na elyptickém trenažéru a získat tak větší kondici, protože na jaře se chci učit jezdit na koni a potřebuji se stát poněkud pružnější a lehčí :-). A aby to bylo doslova měřitelné, chci se zaměřit i na váhu a “ nechat odejít “ takových 3-5 kg :-). Takže měřitelný cíl je na světě :-).

Jak by to mělo vypadat po experimentu 🙂 Jsem šťastná, spokojená a příjímám se taková, jaká jsem s láskou. Mé tělo je štíhlejší a pružnější. Jím zdravé potraviny, starám se o svoje fyzické tělo s láskou každodenním pohybem, chozením na pravidelné procházky, místo výtahu chodím po schodech. Jsem naladěna na láskyplné vibrace a svoji snahu podporuji meditací a afirmacemi. V mojí snaze mě láskyplně vedou moji ochránci, strážní andělé a NV mistři, kteří mě podporují, dodávají mi odvahy a vytrvalosti a já jim za to s láskou děkuji :-).

Zrzečko, děkuji za tuto možnost a všem zúčastněným přeji splnění jejich přání :-).

S láskou Černovláska

 

 

29.Lusil – začátek

 

Ahoj Zrzka, 

Tvoj napad s experimentom sa mi velmi paci a samozrejme, ze sa chcem stat tiez jeho sucastou. Dakujem Ti, za to, ze si zriadila taku uzasnu stranku a ze

sa snazis nabadat a povzbudit ludi, aby nasli svoje a ja a prezili plnohodnotny stastny zivot. Vdaka patri samozerejme aj tvojim spoluzakladatelom stranky- Grev a Jasovi.

To takze:

Moja sucasna situacia: Minule leto ma velmi zasiahla jedna udalost, ktora ma totalne polozila. Do noveho roku som postupne uplne prestavala fungovat a az na silvestra som si povedala, ze bud  upadnem uz do absolutnej pasivity voci zivotu alebo sa pozbieram a just pojdem zivotu a vsetkym prekazkam naproti. Rozhodla som sa pre druhu moznost a za ten rok mozem zodpovedne prehlasit, ze moj pohlad na svet a zivot sa velmi zmenil. Uz nevnimam veci tak negativne ako predtym, snazim sa ku kazdemu pristupovat s uctou a laskou vratane seba. Vela mi pomohli knihy, vieda a proste ako keby sa vsetky informacie ktore som potrebovala zacali vynarat. Mozem si dovolit povedat ze som relativne vyrovnana a stastna. Ale teraz prisiel cas, ked chcem od zivota viac. Mam pocit ze v kariernej sfere velmi tapam. Som uz na druhej skole a ani tato ma nenaplna. Ale ubija ma skoncit aj s nou, napriek tomu ze toto studium aj obor je napriek vsetkym mojim presvedceniam. A taktiez sa neviem tak uplne najst v tom co by som chcela robit. Mam taku vseobecnu predstavu, ze chcem v zivote pomahat akymkolvek sposobom ludom ale neviem prist na nic konkretne co a ako by to malo byt. A taktiez mam problem zdolavat prekazky a tendenciu vyhybat sa im, co viem ze nie je dobre. Proste potrebujem to spravne „nakopnutie“ aby som rozbehla tuto cast v mojom zivote. No a samozrejme nechcem zivotom kracat sama ako doteraz, ale vo dvojici..

Moj zamer: Zijem spokojny,stastny a zdravy zivot. Kazdy den je naplneny samymi pozitivnymi zazitkami a kazdy den robim nieco zmysluplne co ma naplna a cim pomaham inym. Som uspesna, cestujem po svete, spoznavam novych ludi a nove kultury a snazim sa pochopit ich. Mam pri sebe uzasneho muza, ktory mi je aj partner aj priatel, rozumieme si aj bez slov a navzajom sa milujeme a respektujeme a akceptujeme taki aki sme vo svojej podstate.

Mam mnozstvo napadov, inspiracii, prekazky zdolavam so vztycenou hlavou a uspesne. 

Lusil

 

 

 

 

 

 

30.Oude – začátek

Ahoj Zuzko,

Rada bych se pridala k experimentu. Dnes je Silvestr, tak to ma i svou symboliku. Dekuji za upozorneni, vsimla jsem si toho, co jsem Ti psani poslala. Tak jeste jednou-

Muj soucastny stav – po par letech premysleni, cteni duchovnich povzbuzovaku jsem se zasekla ve stavu „apatie, nebo lenosti, otazek, ci neduvery…?“, nevim jak to nazvat, jednoduse se mi vybiji baterie nadseni a chute do boje a muj konzumak ma jednoduse navrch.

Muj zamer– rozhodne a s chuti vyrazim po sve ceste duchovna. Jsem stastna, vdecna a klidna, s usmevem na rtech. Jsem tolerantni a prijimam lidi takovi jaci jsou, bez nutnosti menit jich. Citim pohodu, vyrovnanost a muj hnev se rozplynul. Uspesne porazim svou lenost, denne cvicim a ucim se anglicky. Verim si a ma vira v dobro je pevna. Potkavam „myslici“ lidi, kteri svym prikladem povzbuzuji me odhodlani. Vim, ze vsechno je tak jak ma byt a ma duse je ticha, bez otazek. Vim, ze to jde a ja ziju plne v pritomnem okamziku a vychutnavam si kazdy den jako jeden zivot. Lenost, smutek, apatii, bezradnost, pychu, strach a pochyby, vymetam ze sveho nitra a nadseni, odvahu, lasku, usmev, trpelivost, vitam chlebem a soli, a ti se ve mne udomacnuji a zustavaji naporad. Duveruji vesmiru, ze dostavam vsechno co je pro mne nejlepsi a prijimam vse s pokorou.

 

Dekuji a drzim pesti vsem, at je jeste lepe jak si my sami prejeme:o)

Oude

 

 

 

31. Megi – začátek

 

Ahoj Zuzko a všichni.Mne až dnes vesmír odeslal na tvé stránky,snad se i tak mohu přihlásit a zkusit se naučit něco nového,co by mi pomohlo zlepšit život.

Má nynější situace: Zrovna jsem v období,kdy hledám rovnováhu a stálost,rozvádím se,zůstala jsem sama s dcerkou(2roky)a splácím sama dluhy,které vytvořil můj manžel.Bydlím v novém městě,kde bydlí mí rodiče,ale téměř nikoho tu neznám a cítím se na vše sama,chybí mi milující člověk vedle nás.Také bych chtěla znova začít řídit,abych si mohla najít lepší práci.

Můj záměr: vyřešila jsem v klidu rozvod a zůstala s manželem v dobrém vztahu,a tak často vídá dcerku a ona netrpí.Jsou splaceny dluhy.Mám partnera,který mne i dcerku miluje,je nám oporou,nelže,a se kterým jsme si rovni,sdílíme duchovně stejně a plníme naše životy a život Amálky láskou. Opět řídím sebevědomě a bezestrachu auto.

Megi

 

 

32.Miracle – začátek

Ahoj Zuzi

Teprve dnes jsem objevila Tvůj experiment. Je to pro mně typické. Konec roku pro mně znamená vyčerpání všech energií a teprve s prvním dnem nového roku se nadechuju a začínám s energií novou. Zuzi, můj problém stále trvá. Snažila jsem se jej setřást tak, že jsem o něm nemluvila, ale to nejde. Dostala jsem se tím akorát do pořádné depky.A teď jsem objevila Tvoji nabídku. Víš, zrovna dnes jsem si říkala, že si napíšu seznam toho, co chci každý den zvládnout v práci na sobě a Ty mi takhle příjdeš naproti. Návod na nové chování bych měla zvládnout. Norbekova mám ráda, Ho oponopono používám často, nejraději cestou do práce.Pozitivní myšlení – taky dobrý. Až na tu výjimku, která mně deptá k neuvěření.
Současná situace: Odpor k manželskému sexu.Absolutně žádný pozitivní pocit. Tedy až na ten, že to mám zase na pár dní za sebou a že končí napětí kolem mně.Nikam spolu nechodíme,když už jdu divadla, nebo na koncert, vždy jdu s některou z kamarádek, popřípadě sama. Ráda bych chodila tančit,ale vždy to ztroskotá na nezájmu. 
Můj cíl: Mluvím s manželem o svých pocitech.Mluvím s ním o možných alternativách nebo o odstěhování se. Můj manžel je vstřícný a rozumí mi.
Takže tak. Zuzi, díky Miracle

33.Helena – začátek

Dobrý večer,

je 31.12.2010 a je skoro půlnoc. Psát, že jsem na Vaše stránky přišla náhodou, tak to ta pravda byla asi velmi jednoduchá …Ale stalo se to a já za to děkuji. Velmi ráda bych se přihlásila k Vašemu experimentu a rok 2011 se blíží – jsou to minuty, tak doufám, že to stihnu !

Má situace: V letošním roce jsem pocítila, že když někdo říká, že mu puká srdce žalem, tak to není slovní obrat, že to tak opravdu je. Má samota mne ničí a ničí, bere mně sílu, radost a velice vyčerpává. Jsem žena, která je velmi smutná a chci to změnit. Snažím se, ale je to jako když chodíte v bludišti a je jedno jestli utíkáte a nebo jdete pomalým tempem, nemáte li mapu a nebo směr, bloudíte. Říká se, že opravdová moudrost leží ve Vašem srdci, že mu máte pozorně naslouchat, ale já jsem tomu přestala věřit. U mě to prostě nějak nefunguje.

Můj záměr: Jsem milující a milovaná, mám ideálního partnera a znovu radost ze života. Jdu tou správnou cestou a mám opět naději. Já a můj partner máme společný domov, žijeme spolu ve zdraví, lásce a blahobytu.

Tímto zdravím všechny své kolegy účastníky a Vám děkuji za Vaše stránky a za Váš úžasný nápad. Chceš li vyhrát, tak vyplň sázenku. Ano, mám pocit, že jsem vyplnila sázenku…Mám po dlouhé době dobrý pocit.Všem přeji upřímně z celého srdce do roku 2011 jen to nejlepší.

Helena

34.Zděňka – začátek

 Ahoj Zrzi,

Současná situace: Přemýšlela jsem, co chci v životě změnit a pro potřeby měsíčního experimentu bude asi vhodné téma: Alergie na kočky. Když jsem delší čas v kontaktu s kočkou, zduří mi sliznice, mám rýmu, kýchám a svědí mne oči. Dlouho si už říkám, že s tím musím něco udělat, ale pořád jsem to odkládala. Teď budeme mít doma kočičku, takže se musím alergie zbavit už kvůli ní. Jsem přesvědčená, že pokud člověk něco chce, dosáhne toho.

Záměr: Jsem zdravá – můj imunitní systém vykazuje nulovou reakci na alergeny. Kontakt s kočkou je bez alergické reakce a má kladný dopad na moje zdraví.

Díky, Zdeňka

 

35. Amal – začátek

 

Moje situace: bojuji s protichůdnými emocemi je to vnitřní neklid, pochyby – nadšení -znechucení – radost-smutek-vztek-deprese nevím co chci, jaká je moje cesta, pro co se rozhodnout,co se týká mého zaměstnání…

důvodem jsou hlavně poměry v rodině.Manžel prochází složitým obdobím,má v hlavě plno projektů a málo peněz.Nejvíce mě vadí, když u sobotního oběda se pravidelně hádají můj manžel s dospělým synem.Navíc manžel,ač jinak skvělý člověk mne často říká věci, které mne velmi bolí,jeho slova postrádají soucit a laskavost, jsem podrobována ostré nevybíravé kritice.

Další věc je, že se nedovedu rozhodnout čemu se věnovat ze svých mnoha „košatých“zájmů.

Můj záměr: Moje rodina je spokojená, máme dostatek peněz a manžel si uskutečnil svoje projekty a uklidnil se. Je teď mnohem milejší ke mě i k dětem. Dcera mi o víkendu pomáhá vařit a syn umývá po obědě nádobí.

Já jsem se rozhodla dělat to, co mi říká moje srdce. Jsem tím, kým jsem. Tančím, zpívam si, píšu verše, maluji a směji se blbostem. Raduji se ze života, který žiju.

Amal

 

36.Plenik – začátek

Ahoj Zrzečko,

přídávám se sice trochu opožděně ale těch 28 dní stíhám 🙂 Poslední zhruba 2 roky se mi pod ruku dostalo pár materiálů týkajících tohoto tématu a když jsem „náhodou“ narazila před dvěma dny na Tvoje stránky, tak mě tento experiment samozřejmě velice zaujal 🙂 Musím říct, že už jsem tuhle metodu přání si letmo zkoušela a byla jsme překvapená, že se splnilo všechno to co jsem si přála..jen tak ze srandy jsem u telky po jednom filmu plácla, že bych taky chtěla prožít dovolenou v Karibiku na výletní lodi, že bych si to fakt přála jednou někdy zažít. Nijak mi na tom nezáleželo a řekla jsem si , že prostě jednou se tam vydám a hotovo a nebudu řešit peníze…už jsem na to dál nijak nemyslela a brala to jako hotovou věc. Nekecám…za měsíc přišla mamka s tím, že přišla nabídka na last kdy byla poslední dvě místa na plavbu Karibikem a ať jedu s ní. Přání splněno:) Letos jsem si řekla..hm..no dobře..zkusím to znova..co třeba Dubai? Před týdnem přišla mamka, že ji volali známí jeslti nechceme s nima v dubnu do Dubaje 🙂 Věřte nevěřte..asi na to m něco fakt bude. Ale problém bude v tom, že přání na kterých mi záleží a pořád na ně myslím a tím pádem mě přepadají i pochybnosti, pořád asi blokuju. Zkusím na tom zapracovat společně s vámi a uvidíme 🙂 Za pokus to každopádně stojí!

Moje situace je nyní taková, že jsem se už konečně dostala z rozchodu s přítelem a tak jak jsem do teď citila celkem dobře sama a byla ráda, že mám klid..začínám mít pocit, že by se to chtělo už zas trochu posunout dál. Planovali jsme společné bydlení a když to nevyšlo, zůstala jsem prozatím bydlet u rodičů, přece jen člověk nechce být úplně sám někde v bytě a taky po finanční stránce by to bylo asi celkem náročné. Takže můj experiment by se měl týkat partnerství a osamostatnění se. Přála bych si potkat někoho kdo by měl podobné názory na svět a život jako já a s kým by se už konečně daly uskutečňovat nějaké plány do budoucna jako je právě třeba zrovna to bydlení atd. Prostě potkat někoho s kým bych se mohla hnout z místa 🙂

Můj záměr do budoucna: Mám  partnera pro život, který si mě váží, miluje a je mi oporou jako já jemu. Máme podobné názory, koničky, prostě se k sobě hodíme 🙂 Uskutečnujem spolu společné plány jako je bydlení a celkově se sebou počítáme do budoucna 🙂 Jsme si věrní, říkáme si pravdu a žijeme spokojený a šťastný život společně s našimi dětmi. Jsme všichni zdraví,  finančně zabezpečení a těšíme se  z každého společně prožitého okamžiku 🙂

Všem moc přeji aby se jim jejich přání plnila, protože jen pak máme ten pocit, že jsme šťastní!  Děkuji za podporu 🙂

Plenik

37.Výšinka – začátek

Ahoj Zuzko.
O možnosti experimentu jsem se dozvěděla až dnes ráno. Trošku pozdě,ale přesto moc ráda, bych se k vám všem připojila.
Současná situace – konečně jsem našla báječného partnera, jsme spolu už dvanáct let. Posledních devět let se snažíme o miminko, nejdříve šest let klasickou cestou, kdy mi můj doktor řekl, že jsem v naprostém pořádku. Poslední tři roky – umělým oplodněním, které se nepovedlo už šestkrát. Ano, někdo si řekne, má to tak být, nechto tak, ale nechci to tak nechat, bolí to.
Mým jediným přáním je otěhotnět s mím přítelem klasickou cestou a porodit a vychovat zdravé dítě.
Co si od toho slibuji? Rodinu.

Výšinka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Předem děkuji všem, kteří se na tento experiment přihlásili a věří, že se nám společně naše tužby a přání začnou plnit :o). Po celou dobu budu na sobě pracovat i já a budu stát při vás....vlastně budeme při sobě všichni a vzájemně se budeme podporovat. Od mého srdce k vašemu....důvěřuji v nás a v universum :o) mějme se a smějme se .....Vaše Zrzka

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama