MUDr. PETRA MORAVCOVÁ MÁ SVÉ STRÁNKY

která má jedno společné s  MUDr. Janem Hnízdilem, MUDr. Petrem Lukešem, Ing. Hanou Bláhovou i s mojí kamarádkou (která mi na stránkám MOJE-PRAVDY z počátku pomáhala) Lenkou Gambolisovou alias Grev… Všichni jmenovaní (a věřím, že jsou další) pracovali ve zdravotnictví a procitli… opustili tradiční medicínu a systém s ní spojený z mnoha důvodů, který je mě i vám čtenářům PRAVDIČEK blízký. Ten nejhlavnější důvod je jejich lidskost, nechtějí pacienta brát jako „KUS“… ale přistupují k němu jako k jedinečné bytosti, která má duši a oni vědí (na rozdíl od jiných lékařů), že příčiny jejich utrpení a bolesti jsou i někde jinde, než v tom co se učili ve škole.

 

Jen krátce o tom, jak jsem k MUDr. Petře Moravcové přišla.

 

Vlastně Peťka přišla za mnou… přijela na seminář AK1, který se konal letos v květnu :o) a minulý víkend i na seminář VELKÉ OPAKOVAČKY AK1. Je to příjemná žena, empatická se srdíčkem  na dlani, která umí pohladit, poradit ve vícero oblastí. Povívali jsme si spolu, proč odběhla od tradiční medicíny k alternativní…ale to by to psaní tady bylo na dlouho. Teprve na VELKÉ OPAKOVAČCE jsem se dozvěděla, že má Peťka i své stránky a tak bych vás na ně ráda upozornila, protože věřím a vím, že Petra bude pro mnohé z vás pomocnou rukou ať už v oblasti homeopatie, zdravého stravování a věřím, že až se ještě víc rozkreslí, že bude umět poradit i v oblasti diagnostiky z automatické kresby. Je to holka šikovná a automatka jí jde.

 

 

 

MUDr. Petra Moravcová  působí v Brně

Kontakt: e-mail [email protected]

Vybrala jsem pár úryvků ze stránek PRO ZDRAVÍ A KRÁSU, kde můžete Peťku zastihnout a napsat jí svůj problém, či si s ní domluvit individuální schůzku.

Moje cesta k homeopatii byla docela zdlouhavá. Sice jsem k ní „přičichla“ docela brzo, už jako dítě, bylo to ze zoufalství, kdy klasická medicína neměla přijatelnou léčbu. Tehdy jsme moje problémy léčili docela dlouho (byl to chronický problém, který se hned tak nevyřeší) a jak zmizely, zmizel i můj zájem o homeopatii. Tehdy jsem byla „jen pacient pozorovatel“.

Během studií medicíny jsme měli nepovinnou přednášku o homeopatii, to se mi zase připomněla 🙂 Tehdy mě to zase „chytlo“, ale jen jako informace a pak zase dlouho nic.

Další malé krůčky byly v průběhu obou těhotenství, operacích a vážnějších chorob obou dětí,  jejich očkování, růstu zubů…. postupně jsem zjišťovala, že už se mi domácí lékárnička poněkud rozrostla a já už mám slušné zásoby i informace, které už je potřeba třídit.

 

 

Tehdy jsem začala brát homeopatii vážně a za popožduchnutí několika spřízněných duší jsem začala studium homeopatie brát opravdu se vší vážností a už ze strany toho, kdo léčí a ne jen jako pasivního příjemce.

Homeopatie je krásná v tom, že dokáže pomoci jak v akutních případech (úrazy, poštípání hmyzem, průjmy, zvracení…), kdy je efekt opravdu velmi rychlý a během krátké doby jsou viditelné výsledky, ale také v dlouhodobých chronických onemocněních, kdy je dokáže zmírnit, pomoci zmírnit nežádoucí účinky klasických léků (antibiotika, očkovací látky), některých potíží je možné se zbavit úplně.

Homeopatika mohou brát všichni, miminka, děti, těhotné i kojící ženy. Mohou být podávány samostatně, ale také společně s  jinými léky (např. antibiotiky), nebo jako následná terapie po operacích, při rehabilitaci atd.

 

Stránky PRO ZDRAVÍ A KRÁSU jsou vytvořené pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl, hubnutí, homeopatiii a alternativní medicínu a o to, co je mezi nebem a zemí.

Rady a tipy zde uvedené jsou mým pohledem a mnou odzkoušené, které chci předat dál. 
Jsem lékařka, ale především jsem matka 2 dětí, která hledala pro sebe i děti tipy na jídlo, které bude chutné a budeme se po něm cítit dobře, a také cestu, jak se z oplácané a unavené matky stát zase spokojenou ženou. Podařilo se :-)))

Ruku v ruce se změnou životního stylu se měnily i životní postoje a já začala tíhnout k alternativní medicíně, zejména homeopatii, léčbě energií…postupně se přidávají další a další alternativní směry.

Hledám kompromis mezi zdravým životním stylem a každodenním životem ve stresu.

Pokud máte zájem o více informací či osobní konzultaci, kontaktujte mě prosím emailem.

Nabízím individuální konzultace s plánem na míru.

 

 

Vaše Petra

 

 

poklikem na obrázek, se přsunete na stránky PRO ZDRAVÍ A KRÁSU

 

 

 

 

Mějte se a smějte se a radujte se společně se mnou, že na PRAVDIČKÁCH máme dalšího doktorka, který ….. je naší krevní skupiny.

S láskou….vaše Zrzka

6.9.2012

Vaše komentáře

Reklama