JSEM V KONCÍCH

a nacházím zajímavé informace a výborné články, které mi opravdu pomáhají :o)). 


Vrátím se k důvodu, proč Ti vlastně píšu. Jsem v koncích. Láska mého života, ano, mě už celý měsíc ignoruje – neodepisuje na zprávy a nebere mi hovory. Přitom na mě myslí, chce být se mnou, několikrát vzal do ruky mobil, aby mi napsal, ale nakonec se neozval, protože se bojí. Bojí se, že mám někoho jiného-moc žárlí a poslouchá mě za dveřmi, ale já přitom čekám jen na něj….
Tváří v tvář se mě bojí vidět…ale to já jeho taky…

Vím a cítím, že to, i tak nekončí, že ještě není čas, že se vrátí. Že to chce jen čas. snažím se být pozitivní, ale ten strach se tam vždycky vloudí a i pochybnosti…

Můj nyní oblíbený citát: Každý člověk může v životě milovat jen jednou,kdo miloval víckrát,nemiloval nikdy…je to narážka na reinkarnaci a milenecké vztahy z minulosti.

Co si myslíš: o zrcadlech – jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá a telepatii mezi partnery, kdy jeden z nich je na vyšší úrovni duchovní, než ten druhý a je jeho učitelem a dokáže do něju promítat své myšlenky a chronický kašel (opět se to týká partnerství a ukončení – v afektu, ve zlosti…)… kdy se nám navrací touha po bývalém, ale zároven strach….

Omlouvám se, mám roztříštěné myšlenky, ty bych také potřebovala srovnat a vyčistit od negativ….díky tomu si nemůžu ani začít psát ten deník snů, vlastní scénář, jelikož nevím jak začít…můžu do toho deníku zakomponovat i jeho a jak se dál vyvíjí náš vztah? 

Předem děkuji za Tvou odpověď, sama asi z toho, co píšu, cítíš zmatek, bolest a … :o)

Zatím papa. Miška :o))) 
6.9.2011

Ahojíček Míšo,

Máš na mě moc otázek, z nichž některé jsou již na stránkách zodpovězeny ..a kdybych na ně na všechny měla odpovídat, tak by každý tvůj dotaz byl tak minimálně na článek….možná nejsou všechny dotazy na které se ptáš na stránkách PRAVDIČEK….a třeba se do budoucna stanou mojí inspirací k tomu, abych o nich napsala článek.

Odpovím ti jen na část se zrcadlením, protože to se týká toho co tě trápí s tvou láskou:

Ty i tvá láska si ty zrcadla nastavujete…. Více méně děláte to samé a trápíte se vzájemně.

Žárlivost…je jen známkou malého sebevědomí a sebelásky, tak jako i to, že se bojíš se postavit mu tváří v tvář a on tobě taky. Kdybys měla dostatek sebevědomí, znala svoji hodnotu a měla se ráda…tak by pro tebe nebyl problém se postavit pravdě, lásce přímo čelem…protože ať by byla odpověď, situace jakákoliv, pochopila bys ji a nebála by ses možné rány. Tak samo to má i on. Myslím si, podle toho co mi píšeš, že vaším největším problémem je u obou sebeláska…o sebelásce je toho na stránkách napsané už docela dost a taky tam zmiňuji to, že kdo nedokáže milovat sám sebe…nedokáže milovat ani toho druhého.

I ten citát který se ti teď tolik líbí… je výpovědí o tobě…. Je to hezký citát a ten kdo ho napsal, byl pravděpodobně čerstvě zamilovaný…. Když se podívám úhlem pohledu čerstvě zamilovaného, tak mu dám v tom citátu za pravdu… ale když se podívám svým úhlem pohledu, tak s ním nesouhlasím, protože láska ze své zkušenosti mohu říct, že jsem milovala víc než jednou, víc než dvakrát…milovala jsem mnohokrát…už od školky…tak jsem byla prvně zamilovaná do Jirky Novosada :o). Láska má mnoho podob… milovat můžeme kohokoliv a přitom je to láska jiná než k partnerovi. Kdo si prošel vícero láskama…dá mi za pravdu, že vždy ta poslední a čerstvá zamilovanost se mu zdála větší než ta předešlá…jde jen o to, že ta dřívější už se tak ve vzpomínkách neprožívá jako ta současná…čerstvá.

Míšo….dej tomuto vztahu..nevztahu volnost…ať se může vyvinout. Vyvine se přesně tak jak se vyvinout má…. Víš …možná že teď ti jeho žárlivost teď imponuje…ale věř mi… žárlivost je svinstvo. Říká se, že kdo nežárlí ten nemiluje…. S tímto výrokem nesouhlasím. Ba naopak…ten kdo miluje… ten nemá potřebu díky tomu že má sebevědomí, někoho špehovat ať už poslouchat za dveřmi, nebo mu číst poštu, maily, smsky…atd… protože ví, že ten druhý ho taky miluje….a dává mu tím volnost, která ve vztahu je potřeba. Žárlivost je ze začátku možná hezká a příjemná…ale časem je stane vražednou zbraní v lásce… někdy i do slova a do písmene. Není o co stát být milována žárlivcem.

Asi to není přesně to co bys ode mě chtěla slyšet…ale nebudu ti psát tady něco abych se ti zalíbila…píšu ti s otevřeným srdcem, tak jak to vnímám a cítím.

Měj se a směj se Míšo…a hledej svoje pravdy…nemusíš se mnou souhlasit… teď….možná až časem moje slova ti v hlavě vyvstanou a dáš mi za pravdu…ale to si budeš muset projít nějakou tou zkouškou….která je v životě k nezaplacení.

S láskou……tvá Zrzka

7.9.2011

Milá Zuzanko/Zrzko,

souhlasím s Tebou ve všem, co jsi napsala. Docela by mi pomohlo k pochopení, odpověd na mé otázky, alespon 2-3 větami, stručně, ale jasně. Ale jinak jsem moc ráda, že jsi mi odepsala a děkuji Ti 🙂

Co si myslíš o písmenu „M“ na levé ruce? A co si myslíš o tzv. svatojiřském štítě na ruce pravé, tedy na dlaních ? Má to souvislost s jasnovidectvím a jasnozřivostí, 6.silně vyvinutým smyslem?

A ještě, můžu v té Knize snů, psát o něm a o našem vztahu, nebo je to špatné?

Máš pravdu, dám tomu vtahu volnost, ale myslet na něj budu …. Ve středu, po tom, co se stalo, mi volal, ale já se musela jít projít ven se psem a mobil nechala doma, napsala jsem mu smsku, ale neodepsal, vůbec nechápu, že má pořád uložené mé číslo a nevím, co si myslet o telefonátu…

Nevím, zda naslouchat srdci a čekat na něj, nebo hlavě a začít žít nový život, bez něj….Prý jsme spojeni karmicky, a nejeden život, jsme jako 1 nádoba, proto ta silná telepatie..a to zrcadlo…

Jinak něco o mě, poprosila jsem o znamení, aby mi přicházela, a oni opravdu chodí. Jen nevím, zda si je vyložit kladně…

Také mám prý otevřené čakry, předvídám události, ale zatím ne přímo, jen jako znamení, docela mě to děsí….Vnímám nyní zvláštní věci, ale neumím si je vyložit…a tím ani pochopit, proč…jejich důvod…

Zkoušek mám ted požehnaně, prosila jsem o sílu a dostavily se zkoušky…díky nimž se stávám silnější a duchaplnější…

Opravdu nevím, co si o tom všem myslet, jsem v šoku…

S pozdravem a přáním hezkého večera a zbytku víkendu a s úsměvem ( i když je to ted těžké)

Míša…

10.9.2011

Ahojíček Míšo,

dnes jsem učinila na stránkách krok….. https://moje-pravdy.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=692:dkuji-vam-za-vae-pochopeni&catid=19:nepehlednte&Itemid=36

odpovím na dotaz a vrátí se mi dalších několik otázek..den má jen 24 hodin a já mám rodinu, práci, psa, svoje zájmy mezi ne patří i stránky……

děkuju za pochopení…. 

měj se a směj se papapapa Zrzka

10.9.201

 

Krásný den milá Zuzanko,
 předem Ti děkuji za stránku: Moje pravda a také na facebooku, díky tomu se dostávám na oficiální stránku

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama