Jaké mám předpoklady?

Mám pocit, že neviem nájsť cestu k tomu čomu by som sa mala v živote venovať a na čo mám predpoklady robiť to dobre a zároveň aby ma to naplňalo … tak ako teba táto pomoc ľuďom .

Vopred veľmi pekne ďakujem za radu a obdivujem ťa .

S pozdravom Janka 😉

29.11.2010

Ahojíček Janko,

Dotaz, který jsi mi napsala, mi podobného obsahu napsalo už vícero lidí a já na ně odepisovala a na stránky je neuveřejňovala. Jen jsem tehdy napsala článek…Než nám napíšete.

Víš, tvoje dotazy které z obsahu vyplývají, jsou spíše dotazy pro kartičky, než pro automatickou kresbu a pro mě. Sice by se dalo % zjistit, jestli toho muže ještě potkáš a na co by ses měla zaměřit…..ale tady by bylo třeba znát vícero tvých zájmů :o). Navíc….já na stránkách razím pravdu o tom, že každý z nás při narození dostal do vínku stejně darů…. jen je otevřít a další pravdu o tom, že náš osud si řídíme svými myšlenkami a proto se mi nechce hrát si na Sibilu a lidem zvěstovat co je čeká a co nemine. Beru život jako dar ….cestu na které každý den otevíráme své dárečky a vědět předem co v kterém zabaleném dárku je…..by nebylo překvapením a byli bychom o tu radost z něho ošizení. To jsou důvody, proč na tyto dotazy nekreslím. Občas se zeptám, jak to vypadá, do blízké budoucnosti se vztahem, který jsem např. řešila….ale dál do budoucnosti nejdu.

Janko, jednu radu pro tebe mám….. čemu se máš věnovat…. Věnuj se tomu, co tě baví a co tě naplňuje už teď a to rozvíjej dál…. Třeba pleteš, nebo kreslíš, nebo máš ráda kytičky….nevím jaké máš záliby. Pokud to děláš s láskou a se zápalem radosti, tak to začne naplňovat i lidi kolem tebe a jako zpětnou vazbu se raduješ s jejich radosti. Pokud cítíš, že by tě bavila a naplňovala automatická kresba, nebo pomoc v podobě léčit lidi….tak si udělej nějaký kurz na tyto praktiky zaměřený. Poslouchej svoji intuici….. když ztišíš svou mysl….uslyšíš inspiraci – to je takový ten nápad z ničeho nic. Já to mívám s příspěvky, které v podobě svých pravd píšu sem na stránky. Najednou mi hlavou proběhne např. čakry + strom a tak vznikl čakrový strom, nebo nějaká pravda :o). Je třeba inspiraci  poslouchat a jednat….. pak to jde jedno od druhého ruku v ruce.

Janko, ….. omlouvám se, že jsem ti konkrétně neodpověděla na tvoje dotazy, tak jak sis pravděpodobně představovala….ale moje slovíčka, které jsem ti napsala mi šli od srdíčka a věřím, že se do toho tvého dostaly.

Měj se a směj se Janko….a dej zas o sobě někdy vědět….třeba o tom, čemu ses začala s láskou a radostí věnovat…… s láskou Tvá Zrzka

30.11.2010

Milá Zrzka :) Pred rokom som stretla muža na ktorého neviem zabudnúť aj napriek tomu , že som vydatá a viem, že to nie je správne. Myslíš že sa ešte niekedy stretneme?

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama