DÍKY TOBĚ ELENKO…

První dotaz se týká vztahu.

Velice miluji svého přítele a myslím si, že jsem našla toho pravého a také bych chtěla, aby byl otcem mých dětí. Plánujeme společné bydlení tak do 3let. Jelikož je ještě bohužel ženatý a teď nechce rozvodem zatěžovat svou dceru, která letos maturuje,aby v klidu udělala zkoušky a také já se chystám vystudovat Vysokou školu a momentálně nemám zaměstnání a žiji u rodičů. Otázka tedy zní vyjde nám to s přítelem?

Druhý dotaz ohledně alergie a přecitlivělosti.

Jsem přecitlivělá hlavně na kosmetiku, prací a čistící prostředky. Kosmetiku kupuji jen v lékárně a všechno jen přírodní a bio. Např. pokud vyperu záclonu v běžném pracím prostředku nemohu v té místnosti vůbec pobývat a to trvá po delší dobu i když ostatní už nic necítí já mám stále problém / bolí mě plíce pálí oči…    Dá se ta přecitlivělost nějakým způsobem odbourat?

Jaký máte názor na změnu jména?

A poslední dotaz

Jelikož jsem opravdu přecitlivělá nemohu používat žádnou hormonální antikoncepci. Spoléhám na svého přítele a jako antikoncepce nám slouží přerušovaná soulož. Poradila byste mi jiný způsob, možnost, pokud existuje? Momentálně si miminko nemůžeme dovolit.

Předem Vám mockrát děkuji na odpovědi na mé otázky. Opravdu si toho moc Vážím.  Ještě jednou Vám velice děkuji a těším se na Vaše odpovědi.

S úctou a láskou Elen.:))

22.1.2011

Ahojíček Elenko,

Dovol mi, ještě než se tak nějak rozepíšu, ti poděkovat za tvou důvěru se kterou ses na mě obrátila a hlavně za tvé dotazy, protože ses pro mě na chvilku stala tak trošku inspirací a díky tvým dotazům vznikly dva články (z toho jeden odkaz), které jistě pomohou v hledání našim čtenářům. Současně se omlouvám, že na tvé dotazy budu reagovat hlavně odkázáním se právě na tyto články. Udělala jsem tak z prostého důvodu…tvé dotazy časem splynou s ostatními dotazy a tak by je někteří čtenáři nemuseli najít…v sekci o pravdách tak budou mít větší šanci. Ještě jednou ti moc děkuji … vše je tak jak má být :o).

Tvůj první dotaz:

Elenko, jelikož jsem přesvědčená o tom, že své osudy se řídí našimi myšlenkami, tak  do budoucnosti nenahlížím…. Jediné co pro tebe v tuto chvíli můžu udělat je …podívat se procentuálně, jakou šanci má váš vztah budoucnost, v tuto chvíli :o)…..ptala jsem se….Na kolik procent se splní tvoje představa, kterou máš o budoucnosti se svým přítelem….a tužka se mi zastavila na 90% což je opravdu hodně.

Druhý dotaz ohledně alergie:

Kromě toho, že by zde mohla pomoct metoda EFT a Detoxikace podle Dr. Jonáše… je ještě více napsáno v článku, který jsem uveřejnila právě díky tvému dotazu….více se dočteš zde.

Třetí dotaz…. ohledně změny jména.

To je ten druhý článek který díky tobě vznikl….více se dočteš zde a tobě osobně bych napsala….pokud cítíš, že ti změna tvého jména přináší něco nového, pozitivního…. Cítíš to tak dobře, tak nepochybuj….procentuálně tě tvoje změna v pozitivním slova smyslu ovlivňuje na 95% :o)…určitě to na sobě i pozoruješ :o).

Čtvrtý dotaz ohledně antikoncepce:

Elenko, těch možností kromě pilulek je habakuk, že se přiznám dobrovolně a bez mučení, že je ani sama všechny neznám :o). Od tělísek, přes nějaké injekce, náplasti, kondomu atd…. nic není ani tady 100% …znám příběh holčinky (jak ze špatného filmu), který polykala pilulky, její přítel používal kondom…..oba přistoupili k jejich prvnímu styku velmi zodpovědně a stejně si miminko k nim našlo cestu. Víš… ono rozhodující slovo má ten mimoušek, který si své rodiče, čas i jméno a místo naplánoval…. My jim to někdy usnadňujeme a někdy zase naopak ztěžujeme si tu cestičku najít…….Jinak jen tak pro zasmání….ještě mě napadla jedna zaručená metoda, jak nepřijít do jiného stavu…. Žena si dá  acylpyrin mezi kolena….pevně ho držet koleny a nepustit, přitom musí být otočená zády ke stěně (zdi) a musí se o tuto stěnu zády a zadečkem opírat :o)….(teda nesouložit). Ale to bylo opravdu jen pro zasmání :o)….a snad ti to trošku vykouzlilo na tváři úsměv.

Tak to je ode mě vše Elenko….ještě jednou děkuji, že ses mi stala inspirací …. Měj se a směj se …. a držím ti palůšky, aby se tvůj odus vyvíjel podle tvých představ a přání….

S láskou tvá Zrzka

23.1.2011

Zuzanko,

Vaše odpovědi mi moc pomohly. Jste moc hodná, že při všech Vašich aktivitách si na nás najdete čas. O to více si Vás vážím a Vaše stránky jsou úžasné. Ještě jednou moc děkuji a přeji vše krásné

S úctou a láskou Elen

23.1.2011

Vaše komentáře

Reklama